Scroll Top
Lodderstraat 18, 2880 Bornem
01

SINGLE LAYER DIVIDING CURTAIN

Oprolgordijn gemaakt van synthetisch, brandvrij PVC, een enkele laag. Volledig in PVC of 270cm PVC onderaan en mesh bovenaan. Sluit naar het plafond met behulp van een elektrische motor. Sluit heel compact in 40cm.

02

DOUBLE LAYER DIVIDING CURTAIN

(Hoge akoestiek wand)
Akoestieke scheidingswand voor speelvelden, gemaakt uit synthetisch, brandvrij PVC, dubbele laag. Sluit naar het plafond met behulp van een elektrische motor. Deze heeft een hoge geluidsisolatie.

03

DOUBLE LAYER DIVIDING CURTAIN

(Top akoestiek wand)
Een goede akoestiek scheidingswand voor speelvelden, gemaakt van synthetisch brandvrij PVC,dubbele laag. Sluit naar het plafond toe met behulp van een elektrische motor. Top geluidsisolatie.

04

COMBINED DIVIDING CURTAIN

Onderaan PVC in 1 laag / bovenaan net
Scheidingswand om speelvelden te verdelen, gemaakt uit 2 delen. Onderaan 270 cm synthetisch, brandvrij PVC in 1 laag en bovenaan een net met gaten van 10×10 cm. Sluit naar het plafond door middel van een elektrische motor.

05

COMBINED DIVIDING CURTAIN

Onderaan PVC dubbele laag / bovenaan net
Scheidingswand om speelvelden te verdelen, gemaakt van onderaan 220cm synthetisch, brandvrij PVC, dubbele laag en bovenaan een net met gaten van 10x10cm. Sluit naar het plafond met behulp van een elektrische motor.

06

COMBINED DIVIDING CURTAIN

Onderaan PVC enkele laag / bovenaan mesh
Scheidingswand om speelvelden te verdelen, gemaakt van onderaan 270cm synthetisch, brandvrij PVC, enkele laag. En het bovenste deel uit (transparant) mesh. Sluit naar het plafond met behulp van een elektrische motor.

07

PROTECTIVE NETTING SYSTEM

Scheidingswand om speelvelden te verdelen en beschermen. Mesh afmetingen 10x10cm, over de hele hoogte. Sluit naar het plafond met behulp van een elektrische motor.

08

FLAG HOIST SYSTEM

Hijssysteem zonder beperking ongeacht de klemhoogte. Neerlaten naar de grond en wisselen van vlaggen is zeer eenvoudig.

09

PROJECTION SCREEN

Special synthetic fireproof PVC used for projection only, single layer, closing to the ceiling by electric motor. Compact closure in just 40 cm.

10

MOVABLE/PORTABLE DIVIDING CURTAIN SYSTEM

Speciaal gemaakte afneembare en draagbare scheidingsgordijnen die met kettingen, speciale trolleys of heftrucks naar een andere locatie kunnen worden vervoerd.

11

UPPER RING CLOSURE SYSTEM FOR ARENAS

Eenvoudige en gemakkelijke installatie op alle soorten dakconstructies. Minimaal aantal klempunten is vereist.

12

HOCKEY PROTECTIVE NETTING

Beschermnet voor hockeyarena’s en hallen. Aanpasbaar in omvang.