Scroll Top
Lodderstraat 18, 2880 Bornem

Onze vloeren

onze vloeren
1
WE KEEP YOU MOVING

Een moderne sportvloer is combi/vlak elastisch en multifunctioneel. Indoor sporthallen dragen bij aan het fysisch welzijn en de gezondheid van sporters van alle leeftijdscategorieën. Ze zijn verplicht een breed publiek van sporters te bedienen en hebben dus nood aan een ergonomische en multifunctionele sportvloer. Daarnaast vinden er vaak andere manifestaties plaats in deze zalen en is het dus van belang dat deze zonder extra bescherming kunnen doorgaan. Topfloor sportvloeren bieden de optimale oplossing voor deze indoor sporthallen. Het zijn een ergonomische multisport vloeren die voor alle betrokkenen vele voordelen hebben.

ERGOFER

De Ergofer 2.0 vloeren zijn van ergonomische topkwaliteit. Het loop- en speelcomfort is ongeëvenaard. Ook sport-technisch voldoet ErgoFer aan alle eisen. Het bedrijf werkt enkel met kwalitatieve materialen en doet ook de totale afwerking met veel precisie. Daarnaast is de vloer polyvalent, ecologisch en duurzaam. Door de toplaag in linoleum is de vloer makkelijk te onderhouden. Dit garandeert jaren sportplezier!

COMBIFER

Combifer is een nieuw systeem sinds 2020. De opbouw van deze vloer is identiek aan die van Ergofer 2.0 met een puntelastische toplaag. De schokabsorbtie is 57% en de ball-rebounce is 98%. Dit is een klasse C4 topsportvloer.

Scheidingswanden

Wij leveren en plaatsen ook scheidingswanden in sportzalen, helemaal in eigen productie. Wij plaatsen zowel elektronische systemen als gordijnen die manueel bediend kunnen worden. Alles op maat naar de wensen en ideeën van de klant.

ONZE KWALITEITEN
1
Rolstoelgeschikt

Rolstoelgebruikers kunnen zonder zorgen de sportvloer betreden. De vloer is geschikt om rolstoelsport op uit te voeren.

Belijning

Het aftekenen van de speelvelden gebeurt met een aan de toplaag aangepast slijtvaste tweecomponenten verf die goed hecht en snel droogt.

Duurzaam

Hierbij legt Topfloor met  ErgoFer de nadruk op de verende onderlaag. Het 15mm schuim, gebruikt bij het  ErgoFer systeem garandeert een levenslange veerkracht.

REALISATIES
1
WE KEEP YOU MOVING
FOLDER

Vind alle info die je nodig hebt in onze folder. Neem gerust een kijkje om alle redenen te ontdekken waarom je voor Topfloor moet kiezen.