Scroll Top
Lodderstraat 18, 2880 Bornem

Buitenvloeren

De beste vloeroplossing voor buitensportruimtes. Een vloer met verticale en zijdelingse demping die uniek comfort biedt voor buitensporten in combinatie met waterafvoer, waardoor deze elke dag van het jaar onbeperkt kan worden gebruikt.

01

FIBA 3×3-certificering

FIBA 3×3 certificering speelt een cruciale rol in de wereld van 3×3 basketbal. De certificering zorgt ervoor dat 3×3 basketbalevenementen de normen respecteren die zijn opgesteld door de International Basketball Federation (FIBA), waardoor de kwaliteit en integriteit van de competities worden gegarandeerd. Het belang van een FIBA ​​3×3 gecertificeerde sportvloer is fundamenteel voor de beoefening van 3×3 basketbal en de organisatie van competities op hoog niveau. FIBA ​​3×3-certificering garandeert dat de vloer voldoet aan de strenge normen van de International Basketball Federation (FIBA). Dit garandeert de kwaliteit van de vloer en biedt een consistente en veilige speelomgeving voor de atleten. Een FIBA ​​3×3-gecertificeerde vloer is ontworpen om het risico op blessures voor spelers te minimaliseren. Hij biedt voldoende sterkte om schokken te absorberen, voldoende grip om slippen te voorkomen en een vlak oppervlak om vallen te verminderen. De certificering garandeert dat de vloer voldoet aan alle regels en voorschriften van FIBA ​​voor 3×3 basketbal. Een ​​FIBA ​​3×3 gecertificeerde sportvloer is essentieel om de veiligheid, kwaliteit en prestatie van 3×3 basketbalcompetities en -trainingen te waarborgen. Het draagt ​​ook bij aan de groei en het prestige van de sport en bevordert een ideale omgeving voor atleten en fans om veilig van de sport te genieten.

02

Sportieve voordelen

De vloer geschikt/getest voor alle sporten, inclusief rolstoelsporten. De vloeren hebben een matte afwerking die lichtreflecties elimineren en de grip verhogen. Het oppervlak heeft een speciale microtextuur die uitstekende grip biedt bij elke sport. De enige sportvloer die verticale en zijdelingse demping biedt, een ongeëvenaard niveau van comfort biedt en het aantal blessures vermindert, waardoor atleten worden beschermd. Vloeren gecertificeerd door verschillende nationale en internationale sportfederaties in verschillende disciplines, waaronder het zijn van de officiële vloerbedekking van verschillende nationale teams. De modulaire vloeren zijn ongevoelig voor bacteriën en schimmels, hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken. De doorlopende dempende ondervloer tussen de basis en de module zorgt voor geluidsisolatie tegen sportbeoefening en stuiteren van de bal.

03

Functionele voordelen

Sports Partner, de officiële fabrikant, biedt een 18-jarige gratis garantie die zich al heeft bewezen. Het enige wat je nodig hebt is een bezem en een vochtige dweil om jouw modulaire vloer te onderhouden. Er is een breed scala aan kleuren beschikbaar, waardoor je de vloer naar eigen wens kan aanpassen. De doorlopende dempende ondervloer tussen de basis en de module fungeert als een vochtbarrière en zorgt voor de waterdichtheid die uit de basis komt, terwijl een uitstekende hechting aan het oppervlak behouden blijft. De vloeren zijn gemakkelijk en snel te repareren. Indien nodig kunnen de modules snel worden vervangen. Er is een mogelijkheid om sportmarkeringen in de fabriek aan te brengen voor een snellere installatie. Er kan reclame worden geplaatst door de modules te wijzigen. De vloer wordt niet vastgemaakt of gelijmd aan de ondergrond, waardoor hij gemakkelijk van de ene plaats naar de andere kan worden verplaatst.