Scroll Top
Lodderstraat 18, 2880 Bornem

Combifer

COMBIFER 2.0

Multisportvloer

Dé sportvloer voor jouw sporthal, danszaal of tennisbaan.

COMBIFER IS EEN ERGONOMISCHE MULTISPORTVLOER MET VELE VOORDELEN.

Topfloor biedt haar klanten 2 type vloeren:  ErgoFer 2.0 en Combifer 2.0. Beide vloeren beschikken over uitstekende sportieve eigenschappen en voldoen aan alle eisen van de sportfederaties zoals FIVB, IHF,…. Met een balterugkaatsing van minstens 98% voldoet  CombiFer aan de strenge normen van de FIBA. Combifer is een nieuw systeem sinds 2020. De opbouw van deze vloer is identiek aan die van Ergofer 2.0 met een puntelastische toplaag. De schokabsorbtie is 57%. Dit is een klasse C4 topsportvloer.

KWALITEITEN
1

Elke sport stelt andere eisen aan de sportvloer. Bij basketbal is de bal terugkaatsing belangrijk, bij Futsal is de gelijkmatigheid van de sportvloer dan weer cruciaal. Topfloors CombiFer beantwoordt aan alle voorwaarden om erkend te worden door de sportfederaties en is dus uitermate geschikt voor alle zaalsporten.

Een sporthal wordt ook al eens gebruikt voor diverse activiteiten. School- en andere festiviteiten, verkiezingen,… Topfloors CombiFer laat zich zonder problemen betreden met gewoon schoeisel. Het afdekken van de vloer hoeft niet zodat geen dure afdekmatten gekocht of opgeslagen moeten worden.

Aangezien ecologie en duurzaamheid voor Topfloor zeer belangrijke aspecten zijn, werd er bij de keuze van de gebruikte materialen veel aandacht besteed aan de impact op milieu en omgeving. LINOLEUM is een ecologisch product, voelt warm aan en beschikt over antibacteriële eigenschappen. Met meer dan 20 diverse kleuren en motieven vindt iedereen een esthetische en levendige oplossing voor zijn/haar sporthal. De levensduur van Lino is ca. 20-25 jaar.

Hierbij legt Topfloor met CombiFer de nadruk op de verende onderlaag. Het 15mm schuim, gebruikt bij het CombiFer systeem garandeert een levenslange veerkracht. Dit t.o.v. rubber en PVC dewelke na een aantal jaren aan veerkracht zal inboeten. De  CombiFer sportvloer wordt zwevend aangebracht, waardoor hechtingsproblemen niet voorkomen.

Bij de keuze van een sportvloer spelen diverse elementen. Naast ergonomie, techniek, esthetiek speelt de kostprijs een belangrijke rol. Toch bepaalt de aankoop van de vloer niet alleen de aankoopprijs. Ook levensduur en onderhoudsgemak bepalen mee de totale kostprijs. Daarom is de keuze voor de toplaag met LINOLEUM Sport de beste garantie voor jaren sportplezier. De CombiFer sportvloer laat zich zeer eenvoudig en voordelig onderhouden. Het dagdagelijkse stof en vuil kan makkelijk verwijderd worden met een stofwisser. Voor een grondigere reiniging kan je best een speciaal ontwikkelde Linoleum reiniger of ander reinigingsmiddelen op polymer/wasbasis gebruiken. Het gebruik van water voor reiniging is geen enkel probleem.

Topfloor kan bij oplevering van de vloer instaan voor de levering van de nodige onderhoudsproducten.

REALISATIES
1
WE KEEP YOU MOVING!